test

Johtava sosiaalityöntekijä (lastensuojelun sijaishuolto)

Hakuaika päättyy  11.12.2023 15:45

Uudistamme toimintamme ja haemme nyt uuteen vakituiseen virkasuhteeseen lastensuojelun sijaishuollon palveluihin

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Sijaishuollon sosiaalityössä työskentelee kaksi tiimiä huostassa olevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Sijaishuollossa olemme uudistamassa tiimirakenteita, ja haettavassa tehtävässä tulet johtamaan uutta, kolmatta lastensuojelun sijaishuollon tiimiä. Muutoksella pyritään vahvistamaan sijaishuollon tiimien esihenkilötukea.

Johtavana sosiaalityöntekijänä tehtävänäsi on vastata hyvinvointialueen lastensuojelun sijaishuollon tiimin kokonaisuudesta. Toimit esihenkilönä tiimin sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille. Vastaat omalta osaltasi asiakasprosesseista, henkilöstöhallinnosta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta, talouden seurannasta sekä asiakastyön laadusta ja toiminnan kehittämisestä eri ammattiryhmien välistä yhteistyötä edistäen.

Keski-Suomen hyvinvointialueen sijaishuollossa kiinnitämme erityistä huomiota lapsen oikeuksien toteutumiseen, lapsikohtaiseen valvontaan sekä lapsen ja nuoren osallisuuteen. Sijaishuollon tiimi hoitaa keskitetysti koko maakunnan sijaishuollon sosiaalityötä. Työhön sisältyy liikkumista Keski-Suomen hyvinvointialueella.

Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työhösi saat tukea lakimiespalveluista, modernit työvälineet sekä joustavat työjärjestelyt (etätyö, liikkuva työ). Tukea tehtävään saat muilta sijaishuollon johtavilta sosiaalityöntekijöiltä, palvelupäälliköltä ja palvelujohtajalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § ja 32 § mukainen pätevyys, palveluyksikön palveluiden tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus. Odotamme sinulta lähiesihenkilönä haettavan kokonaisuuden tuntemusta, hyvää vuorovaikutusosaamista sekä halua ottaa käyttöön uusia palvelumalleja ja käytäntöjä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan on tarvittaessa esitettävä terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Piritta Huttunen, palvelupäällikkö
p. 050 5524883
piritta.huttunen@hyvaks.fi
-
Salla Tolppila, johtava sosiaalityöntekijä
p. 040 660 8938
salla.tolppila@hyvaks.fi
-
Ronja Strandman, johtava sosiaalityöntekijä
p. 040 664 6072
ronja.strandman@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan