Johtava sosiaalityöntekijä / Palveluesimies - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee johtavaa sosiaalityöntekijää / palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan työikäisten sosiaalipalveluihin 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johtava sosiaalityöntekijä / palveluesimies vastaa työikäisten sosiaalityön alueen aikuissosiaalityön, toimeentulotuen ja taloudellisten palvelujen kehittämisestä, johtamisesta sekä taloudesta. Vastuualueelle kuuluu myös sosiaalitoimelle kuuluvien työllisyyttä tukevien palvelujen yhteiskehittäminen, johtaminen ja talous Essoten osalta yhdessä muiden toimijoiden kanssa, kuten TYP-toiminta, kuntakokeilu ja kuntouttava työtoiminta. Palveluesimies toimii lähiesimiehenä asiantuntijaorganisaation työntekijöille, joita on noin 30 ammattilaista seitsemän kunnan alueella. Tehtävään kuuluu myös aikuissosiaalityön ja taloudellisen tuen alueen johtavana sosiaalityöntekijänä toimiminen, joka sisältää myös vähäisessä määrin asiakastyötä sekä vastineiden laatimista esimerkiksi muutoksenhaku- ja valitusasioissa. Palveluesimies vastaa palvelussuhdeasioista, työtiloista ja - välineistä, työturvallisuudesta sekä palvelutakuun seurannasta työyksiköissä. Palveluesimies myös sijaistaa sosiaalipalvelualueen palvelupäällikköä tarvittaessa.

Odotamme hakijalta riittävää johtamis- ja/tai esimieskokemusta, kehittämismyönteisyyttä, vahvaa palveluiden ja palveluverkoston tuntemusta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoidon edellytyksenä on kyky työskennellä itsenäisesti ja hallita isoja kokonaisuuksia. Johtava sosiaalityöntekijä / palveluesimies tulee osallistumaan Etelä-Savon hyvinvointialueen valmisteluun työikäisten sosiaalityön osalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Lisäksi edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Pirjo Kirvesmies, puh. 040 522 5359, pirjo.kirvesmies@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Toimimme laaja-alaisesti terveydenhuollon sekä sosiaalialan eri työtehtävissä. Olemme mukana valmistelemassa tulevaa hyvinvointialuetta ja olemme mukana monissa kehittämishankkeissa. Yhteistyö peruskuntien kanssa on meille arkipäivää.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Työyksiköitä on sekä Mikkelissä että muissa kunnissa. Myös etätyötä on mahdollisuus tehdä.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Hallituskatu 3, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat