Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä, perhekeskus - Liedon kaupunki

Liedon kaupungissa on uudelleen haettavana johtavan sosiaalityöntekijän virka perhekeskukseen.

Perhekeskuksen toiminnalla tavoitellaan sujuvia lasten ja nuorten peruspalveluja, joiden painopiste on ehkäisevissä palveluissa ja varhaisessa tuessa. Perhekeskus on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja terveyttä edistävä sekä varhaista tukea, hoitoa ja kuntoutusta tarjoava monialainen palveluverkosto, joka yhteensovittaa kuntien ja kuntayhtymien sekä järjestöjen ja seurakuntien palveluita ja toimintaa.

Perhekeskuksen johtavan sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu perhekeskustoimintamallin johtaminen, toiminnan koordinointi ja kehittäminen. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lisäksi perhepalveluiden ja perheneuvolan toiminnasta, taloudesta, henkilöstön johtamisesta, asiakastyöstä, toimintaa säätelevien lakien osaamisesta ja niiden soveltamisesta sekä lähiesimiestehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden, varhaiskasvatuksen, sivistystoimen, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden, 3. sektorin (srk, järjestöt, yhdistykset) moninaisella kentällä. Perhekeskuksen toimintatapoja ovat verkostotyö, jalkautuva ja moniammatillinen tiimityö. Olemme mukana sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelmassa (SHQS).

Työ on vaativaa asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon sekä työhön kuuluvien lakien hallintaa. Toivomme sinulta valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön, aiempaa esimieskokemusta, asiakaslähtöisyyttä ja sen innovatiivista kehittämistä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä positiivisuutta. Tarjoamme toimivat rakenteet, hyvän työilmapiirin, yksilötyönohjauksen sekä esihenkilöiden ja kollegoiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdosta annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi katsomme kokemuksen lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä varhaiskasvatuksen ja koulun oppilashuollon tuntemuksen.

Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Noudatamme virkaa täytettäessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Paula Laukamo p. 050 431 6984, paula.laukamo@lieto.fi.

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupunki on työnantaja, joka tuottaa kaupunkilaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat