Johtava sosiaalityöntekijä, Pietarsaari

Hakuaika päättyy  18.7.2024 15:00

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikka Pietarsaaressa.

Pohjanmaan johtavana sosiaalityöntekijänä tulet olemaan yksi kolmesta johtavasta sosiaalityöntekijästämme ja lastensuojelussa toimintamme rakentuu tiimityölle. Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat tiimien ja asiakastyön johtamisesta, tiiviissä yhteistyössä lähiesimiehen kanssa. Arvostamme kokemusta tiimien johtamisesta sekä lastensuojelun sosiaalityöstä.

Sinulla on oltava hyvät yhteistyötaidot, kiinnostus tehdä mielekästä sosiaalityötä lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa, sekä halu kehittää lasten kanssa tehtävää sosiaalityötä, jossa keskiössä on lapsi ja lapsen oikeudet. Tarjoamme asianmukaiset työntekijäedut ja tukea työhösi lakipalveluiden ja työnohjauksen muodossa.


Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat
yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Laillistettu sosiaalityöntekijä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015, § 7 ja § 9) mukaan.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Yhteystiedot

vs. lastensuojelun päällikkö Siv Kola

puh. 040 744 1227

johtava sosiaalityöntekijä Tiina Böling

puh. 040 745 2338

etunimi.sukunimi@ovph.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa. Tutustu työnantajaan