test
Johtava sosiaalityöntekijä, sijais- ja jälkihuolto - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin lastensuojelun sijaishuolto vastaa Jyväskylän kaupungin huostassa olevien lasten asioista. Tehtävänämme on tarjota laadukkaita, lapsilähtöisiä, tasapuolisia sekä kuntataloudellisesti edullisia sijaishuollon palveluita ja asiantuntija-apua. Jälkihuolto on Jyväskylän kaupungin sijoitetuille lapsille ja nuorille sekä muitten kuntien jälkihuoltonuorille sopimuksen mukaan tarjottavaa palvelua. Jälkihuollon tavoitteena on edesauttaa nuoren itsenäistymistä ja aikuiseksi kasvamista. Jälkihuolto tarjoaa nuorelle hänen tarvitsemiaan palveluja ja tukea, jotka sijaishuollon jälkeen ovat tarpeellisia.

Nyt haemme

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.4.2022 alkaen lastensuojelun sijais- ja jälkihuoltoon.

Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat sijais- ja jälkihuollon sosiaalityön ja -ohjauksen lähiesihenkilötyöstä, asiakastyön ja päätöksenteon ohjaamisesta ja palveluprosessien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Lisäksi vastaat sijais- ja jälkihuollon talouden ja raportoinnin ajantasaisuudesta budjettivastuullisesti. Olet lastensuojelun palveluiden johtoryhmän jäsen ja lähiesihenkilönäsi toimii lastensuojelun palvelupäällikkö.

Haluamme Sinut, lastensuojelun ammattilainen - meille työhön! Tule mukaan kehittämään lastensuojelun sijais- ja jälkihuoltoa Jyväskylän kaupungille yhdessä aktiivisten ja osaavien ammattilaisten kanssa. Meidän työyhteisössä viihdytään ja meistä jokainen on motivoitunut tekemään työnsä laadukkaasti ja asiakasta kunnioittaen. Työ tarjoaa monipuolisesti haasteita ja onnistumisen kokemuksia. Esihenkilötyöhön saat tukea kollegoidesi ja esihenkilösi lisäksi Jyväskylän kaupungin uusein esihenkilöiden perehdytysohjelmasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys, laaja-alainen kokemus sosiaalialan ja erityisesti lastensuojelun sosiaalityön viranomaistehtävistä, hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja johtamistaidot sekä riittävä kokemus esihenkilötehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävkohtainen palkka on 3968,29 eur/kk.

Tehtävä alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anne Seppälä, puh. 050 5611537 ja Tarja Anttonen, p. 050 4424104 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Lisätietoja

Lastensuojelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat