Johtava sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Johtava sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Johtava sosiaalityöntekijä toimii vammais- ja kehitysvammapalvelujen sosiaalityön työnjohdollisena (9 sosiaalityöntekijää, 6 palveluohjaajaa) esimiehenä. Tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain ja -asetuksen sekä kehitysvammalain määrittelemien palveluiden soveltamista asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen eri ikäkausina. Vammaispalvelujen yksikkö vastaa myös alle 18 v. omaishoidon tuesta. Työ on vaativaa asiantuntijatyötä, mutta myös erittäin monipuolista ja laaja-alaista verkostotyötä. Saat johdettavaksesi työyhteisön, jossa on motivoituneita ja työhönsä sitoutuneita vammaispalvelujen ammattilaisia. Työtehtäviin kuuluu myös asiakastyötä etenkin työparina.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöskentelyyn. Esimieheltä odotetaan aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä näkemystä työn sisältöjen ja työmenetelmien kehittämiseen.

Eduksi luetaan työkokemus vammaispalveluista sekä sosiaalialan laaja-alainen tuntemus.

Palvelualuejohtaja Sari Ahonen, sari.ahonen@turku.fi, p.0505532447
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan