Johtava sosiaalityöntekijä (vammaispalvelut) - Lohjan kaupunki

Haemme aktiivista ja osaavaa johtavaa sosiaalityöntekijää Lohjan vammaispalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii yksikön lähiesimiehenä vastaten asiakas- ja henkilöstötyön päivittäisjohtamisesta. Johtava sosiaalityöntekijä osallistuu tarvittaessa asiakastyöhön laajojen palvelukokonaisuuksien yhteensovittamisen, verkostojen kokoamisen ja moniammatillisen yhteistyön vahvistamisen kautta. Johtavalla sosiaalityöntekijällä on myös keskeinen rooli vammaispalvelujen kehittämisessä sekä omana toimintana että osana seutuyhteistyötä.

Tukenaan johtavalla sosiaalityöntekijällä on innostunut ja osaava 8-henkinen kokenut ammattilaisten tiimi.

Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 7 §:n mukaisen kelpoisuuden (Valvira-rekisteröity) ohella tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää laaja-alaista vammaispalvelujen asiantuntemusta ja kokemusta esimiestyöstä.

Palkka on 4005,14 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidettään viikolla 16-17.

Virka on uudelleen haettavana ja aiemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa
sosiaalipalvelupäällikkö Heli Ranta-Salonen puh. 050 326 1297, heli.ranta-salonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 15.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-09-51-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Vammaispalvelut
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat