test

Johtava sosiaalityöntekijä

Hakuaika päättyy  1.2.2023 14:00

Haemme johtavaa sosiaaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalityöhön Turkuun. Yksikkö siirtynyt 1.1.2023 osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta.

Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat hyvinvointialueen lapsiperheiden sosiaalipalveluiden alueesi kokonaisuudesta ja johdat tehtäviesi mukaisesti integroituja palvelumalleja hyvinvointialueen tavoitteiden ja strategioiden mukaisesti. Toimit esihenkilönä tiimisi sosiaalityöntekijöille, sosiaaliohjaajille, perheohjaajille ja toimisto-työntekijälle. Vastaat omalta osaltasi asiakasprosesseista, yksikön taloudesta ja talouden seurannasta sekä asiakastyöstä, sen laadusta ja toiminnan kehittämisestä sote-integraatiota edistäen. Tukea tehtävääsi saat lapsiperheiden sosiaalipalveluiden kollegoiltasi, palvelupäälliköltä ja palvelualuejohtajalta.

Eduksi katsotaan:

- kokemus alan johtamis- ja kehittämistehtävässä

- lapsiperhepalvelujen palvelujärjestelmän sekä lainsäädännön tuntemus

- hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostoitumistaidot

- kyky innovoida, innostaa ja sitouttaa henkilöstöä

- valmentava ja kannustava johtamisote

- muutosjohtamisen ja tiedolla johtamisen taito

Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 (7§)

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys virkamääräykselle.

Lapsiperheiden palvelupäällikkö Pia Hautala 0447971756
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan