Johtava työterveyslääkäri: Joensuu (id4157) - Siun sote

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme noin 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote -konsernia.

Olemme parivuotisen yrityshistoriamme aikana kehittäneet toimintaamme monin tavoin. Uskomme, että kehittäminen on jatkuvaa, ja että tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoiva henkilöstö ovat toimintamme kulmakiviä. Niinpä etsimme Sinua kehittämismyönteinen, yhteistyötaitoinen ja innovatiivinen

Johtava työterveyslääkäri

tekemään kanssamme tulevaisuuden työterveyshuoltoa.

Tehtäväsi on vastata työterveyshuollon sisällöllisestä kehittämisestä ja lääketieteellisestä johtamisesta. Työpaikkasi sijaitsee Joensuussa ja työnkuvaasi voit itse vaikuttaa. Meillä on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä työkaverit. Asiakkaamme ovat innokkaita kehittämään työterveysyhteistyötä kanssamme. Olemme parhaillaan uudistamassa tietojärjestelmäämme vastaamaan paremmin sekä asiakkaidemme että ammattilaistemme tarpeita. Toimimme työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutuspaikkana.

Johtavalta työterveyslääkäriltä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä riittävää kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme myös liiketaloudellista osaamista.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille viimeistään 7.3.2021.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010, anne.kosonen@siuntyoterveys.fi

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon!

Joensuussa 9.2.2021

Siun työterveys Oy

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4157
  • 9.2.2021 - 7.3.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja