test
Johtava ylilääkäri - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa on haettavana vakituinen johtavan ylilääkärin virka. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä ja toimivassa palveluyksikön hallintotiimissä. Johtavan ylilääkärin tehtäviin kuuluvat mm. lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoiminnan palveluyksikön johtaminen ja kehittäminen, esihenkilötehtävät sekä erikoissairaanhoidon koordinointitehtävät. Johtava ylilääkäri vastaa perusturvapalvelujen palvelualueen lääketieteellisestä johtamisesta. Työhön voidaan sisällyttää myös kliinistä työtä.

Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus yleislääketieteen tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla sekä edellä mainitun kelpoisuuden lisäksi kokemusta hallintotehtävistä.
Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaisia yhteistyötaitoja, myönteistä kehittämisotetta sekä riittävää kokemusta esihenkilö- ja johtamistehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena ovat hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa 28.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan 31.1.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 404700).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa terveyspalveluiden palvelujohtaja Arja Liinavuori (050 350 3925) etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Terveyspalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat