Johtavan lääkärin viransijaisuus - Someron kaupunki

Someron kaupungin terveyskeskuksessa on haettavana Johtavan lääkärin viransijaisuus 16.8.2021 klo 15.00 mennessä johtavan lääkärin opintovapaan ajaksi. Kyseessä on pitkä sijaisuus, ainakin 1,5 v. Viransijaisuuden kestosta ja jatkomahdollisuuksista voidaan neuvotella.

Johtavan lääkärin tehtävänkuva on pääosin hallintotyötä. Lisäksi oman mielenkiinnon mukaan voi tehdä asiakas- ja potilasvastaanottoa. Muista virkaan kuuluvista tehtävistä neuvotellaan hakijan kanssa valinnan yhteydessä. Viransijaisuudessa on etätyömahdollisuus.

Tehtävänkuvan kokonaisuus on monipuolinen ja virkaan haetaan terveyskeskuksemme kehittämiseen innostunutta lääkäriä. Terveyskeskuksemme tarjoaa palvelut 8500 somerolaiselle. Johtava lääkäri kuuluu Someron kaupungin perusturvan innostavaan ja kehittämismyönteiseen johtoryhmään.
Terveyskeskus on monipuolisesti toimiva toimintayksikkö sisältäen vastaanoton, laboratorion, röntgenin, kuntoutusyksikön, neuvolan ja kouluterveydenhoidon, vuodeosaston ja työterveyshuollon. Lisäksi terveyskeskus tarjoaa lääkäripalvelut mielenterveys- ja päihdeyksikköön sekä tehostetun palveluasumisen yksiköihin ja kehitysvammaisten ryhmäkotiin. Akuutti vastaanottomme on Somerolla auki arkisin ma klo 08:00-18:00 sekä ti-pe 08:00-17:00 ja muina aikoina päivystys on Forssan sairaalassa.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja hakijalla on mahdollisuus ilmoittaa haun tai haastattelun yhteydessä palkkatoiveensa. Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys. Erikoislääkärin pätevyys ja aiempi hallinnollinen sekä esimieskokemus katsotaan eduksi valintaa tehtäessä. Tehtävään saa perehdytyksen ja tuen nykyiseltä johtavalta lääkäriltä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Johtavan lääkärin palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 7737,12 €, kokemuslisästä sekä johtavan lääkärin erillispalkkiosta 2000 €.

Pyydämme jättämään hakemuksen liitteineen osoitteeseen www.kuntarekry.fi tai sähköpostilla perusturvatoimisto@somero.fi

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Arja Lukka, johtava lääkäri Someron terveyskeskus p. 044 7792 622
Marjaana Sorokin, perusturvajohtaja
p. 044 7791500 (lomalla 5.7.-1.8.)
etunimi.sukunimi@somero

Lisätietoja

Someron kaupunki, Perusturva

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.


Osoite: Työpaikan osoite Turuntie 44, Somero, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat