Johtavan lääkärin virka - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Johtavan lääkärin virka - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin Muonio-Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 21.04.2019 klo 15.00 mennessä

JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA

Tule johtavaksi lääkäriksi tuntureitten ja revontulten maahan!

Meitä on iloinen porukka ammattilaisia ja haluamme hyvän lääkärijohtajan huolehtimaan terveyskeskuksemme toiminnasta. Hoidamme työmme niin, että ehdit käyttämään noin puolet työajastasi potilaiden hoitoon. Edellytyksenämme on, että olet yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkäri ja haluat johtaa toimintaamme. Arvostamme myös aiempaa kokemusta esimiestyöstä.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Muoniossa, jossa meillä on pieni terveyskeskussairaala. Muonioon valmistuu uusi hyvinvointikeskus, johon pääsemme muuttamaan vuoden lopulla. Lisäksi meillä on terveysasemat Hetassa ja Karesuvannossa ja vastaanottoa pidetään myös Kilpisjärvellä. Muoniolaisia ja enontekiöläisiä on yhteensä 4200. Heidän hoitamista varten meillä on viisi lääkärin virkaa, joiden miehitys on saatu hoidettua hyvin. Iltapäivystyksen hoidamme yhdessä Kittilän ja Kolarin terveyskeskusten kanssa. Yöpäivystys hoituu Lapin keskussairaalan yhteispäivystyksessä Rovaniemellä. Keskussairaalastamme saamme sujuvasti erikoislääkärikonsultaatiot.

Johtavan lääkärin kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Toivomme, että voisit ottaa viran vastaan 1.7.2019.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lapin sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277 ja Muonion-Enotekiön perusterveydenhuollon vt. johtava lääkäri Sirpa Pajunen, 040 669 3718. Sähköpostitse jukka.mattila@lshp.fi ja sirpa.pajunen@lshp.fi.

Muoniossa on tutkitusti maailman puhtain ilma ja Muoniota väitetään onnellisten ihmisten maaksi. Täällä voit nauttia kuutamohiihdoista, kevään loistavista laduista, laulujoutsenten kevätsoitosta ja yöttömän yön auringosta. Katso lisää: tunturi-lappi.fi ja tosilappi.fi/.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä 25.03.2019

Lapin sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277 ja Muonion-Enontekiön perusterveydenhuollon vt. johtava lääkäri Sirpa Pajunen, 040 669 3718. Sähköpostitse jukka.mattila@lshp.fi ja sirpa.pajunen@lshp.fi.

Muonio-Enontekiön perusterveydenhuolto
Osoite: Enontekiö, Muonio

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan