JOPE nuoriso-ohjaaja - Rovaniemen kaupunki

JOPE nuoriso-ohjaaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut hakee JOPE- nuoriso-ohjaajaa (joustava perusopetus) toistaiseksi voimassaolevaan toimeen.

Haemme nyt palvelukseemme JOPE-nuoriso-ohjaajaa työskentelemään joustavan perusopetuksen luokassa sekä alueen nuorisotilalla. Rovaniemellä toimii neljä JOPE -luokkaa, yksi jokaisella koulualueella. Rovaniemellä JOPE -luokkien arjesta vastaavat yhdessä työpareina työskentelevät opettajat ja nuoriso-ohjaajat.

JOPE nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluvat:
- koulunuorisotyö
- leirien ja retkien suunnittelu, toteutus ja ohjaus
- nuoren yksilöllinen tukeminen ja ohjaus
- ryhmän tukeminen, ryhmäohjaukset, ryhmien toiminnallinen ohjaus
- työopiskelujaksojen organisointi ja koordinointi
- jälkiohjaus- ja nivelvaihetyö
- nuorisotilatoiminta
Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa ja se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

JOPE-nuoriso-ohjaajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Työ alkaa 18.11. 2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 21.10.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien klo 15.00 mennessä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Nuorisopalveluiden esimies Nella Sepänheimo, puh. 0400-698923.

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Vapaa-aika
Osoite: Pohjolankatu 4, 96100 Rovaniemi

Nuorisopalvelut on mukana nuorten arjessa nuorisotiloilla, kouluilla, tapahtumissa, kauppakeskuksissa ja verkossa. Nuorisopalvelut tarjoaa nuorille monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajan palveluita, omaehtoista toimintaa, JOPE-toimintaa sekä kohdennettua nuorisotyötä. Toimintamuotoina käytetään mm. nuorisotilatoimintaa, koulunuorisotyötä, jalkautuvaa työtä, tapahtumia, nuorisotiedotusta- ja neuvontaa sekä retkiä ja leirejä.