Skip to main content
test
Joukkoliikenneinsinööri - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin henkilöliikennepalvelut -yksikkö etsii kiireisesti joukkoliikenneinsinöörin määräaikaista viransijaista ajalle 1.9. - 31.12.2022. Mikäli sinulla on kokemusta tehtävistä tai tuntemusta alasta sekä tarvittava koulutus, niin laitathan meille hakemuksen tulemaan. Saatat olla juuri se henkilö, jonka me valitsemme.

Tehtävään kuuluu joukkoliikenneasioiden kokonaisuus, kuten
asiakaspalvelu (liikennöitsijät, loppukäyttäjät, sisäiset asiakkaat sekä matkustajien asiakaspalautteet),
lippu- ja maksujärjestelmän raportoinnin hallinta, sopimusvalvonta ja laskutuksen tarkistus, clearing -laskutus, reitti- ja aikataulujärjestelmän ylläpito, joukkoliikenteen www-sivujen ylläpito sekä yhteistyö sisäisten toimijoiden kanssa. Myös sopimushallinta ja valtionapuasiat kuuluvat työtehtäviin yhteistyössä yksikön esihenkilön kanssa.

Tehtävien hoitaminen edellyttää asioiden nopeaa omaksumista, päätöksentekokykyä oman työkentän sisällä, omatoimista otetta sekä organisointikykyä. Hyvät it-taidot ja erilaisten järjestelmien haltuunotto ovat välttämättömiä. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on insinööri (AMK) tai aikaisempi insinööritutkinto.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko. Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelujohtaja Linda Asikainen
linda.asikainen(at)mikkeli.fi
p. 040 129 4914

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Henkilöliikennepalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat