Joukkoliikennesuunnittelija - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki / Raahen seudun kehitys hakee Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (Akke) -rahoitteiseen Tulevaisuuden älykkään joukkoliikenteen esiselvitys-hankkeeseen määräaikaista joukkoliikennesuunnittelijaa. Joukkoliikennesuunnittelija toimii samalla hankkeen projektikoordinaattorina. Hankkeen kuluessa selvitetään mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työtehtävä on ollut aiemmin auki, mutta olemme päättäneet käynnistää uuden haun. Aikaisemmassa haussa mukana olleet hakijat otetaan huomioon myös uudella hakukierroksella.

Hakijalta edellytetään:
- Kokemusta joukkoliikenteen suunnittelusta
- Digitaalisten joukkoliikenneratkaisujen ja -työkalujen tuntemusta
- Innovatiivista työotetta
- Soveltuvaa koulutusta
- Matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Arvostamme lisäksi:
- Hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja
- Asiakaspalvelu-, markkinointi- ja viestintäosaamista
- Projektinhallintakokemusta
- Englanninkielen taitoa


Rekrytointi hoidetaan ns. yhteisrekrytointina, jolloin työnhakija antaa hakemuksen jättäessään luvan siihen, että hakijatietoja vaihdetaan hankkeen yhteistyöverkoston toimijoiden kesken ja haastattelussa voi olla mukana Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen, Oulaisten, Kalajoen, Merijärven, Alavieskan ja Ylivieskan edustajia.

Hankkeen toteutusaika on 1.3.2021-31.8.2021. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Etätyöt
Työtehtäviä on mahdollista suorittaa joustavasti etätyönä.

Joukkoliikenneyhteistyötä on tarkoitus jatkaa esiselvityshankkeen jälkeen. Hankkeen kuluessa selvitetään mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Työpaikan osoite Rantakatu 5 D, 2. krs, 92100 Raahe

Palkkaus: Pyydetään palkkatoivomus

Työtehtävä alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Työtehtävä päättyy: 31.8.2021

Työaika yleistyöaika 38,25h/vko

Määräaikaisuuden peruste: Hankerahoitus

Haku päättyy 29.1.2021 klo 23:59

Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi/

Kirjalliset hakemukset referensseineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 29.1.2021 mennessä osoitteeseen Raahen seudun kehitys, Rantakatu 5 D, 2.krs, 92100 Raahe. Kuoreen merkintä Joukkoliikennesuunnittelija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen, 040 135 6750, pasi.pitkanen@raahe.fi. Katso myös www.raahenseudunkehitys.fi.

Tulevaisuuden älykkään joukkoliikenteen esiselvityshanke

Pohjois-Pohjanmaan eteläisen rannikkoalueen kunnat (Kalajoki, Ylivieska, Pyhäjoki, Merijärvi, Alavieska, Siikajoki, Raahe, Oulainen) tekevät merkittävää yhteistyötä eri toimialoilla. Alue muodostaa asiointi- ja työssäkäyntialueen. Alueelle on suuntautumassa useita merkittäviä investointeja, jotka lisäävät kuntien välistä pendelöintiä. Suomi on siirtymässä kohti vähähiilistä ja hiilineutraalia yhteiskuntaa. Älykkään joukkoliikenteen kehittäminen on osa tätä välttämätöntä prosessia.

Hankealueen kuntien välinen joukkoliikenne on tällä hetkellä vähäistä ja tulevien investointien toteuduttua riittämätöntä. Hankealueen kuntien joukkoliikennetyöryhmä on todennut, että alueen joukkoliikenteen kehittäminen tulee käynnistää välittömästi. AKKE-hankkeella tullaan kartoit-tamaan yhteisen joukkoliikenteen tulevaisuuden tarpeet ja luomaan selkeä etenemismalli määrittelyineen ja spekseineen yhteisen joukkoliikenteen toteuttamiseksi älykkäällä, kustannustehokkaalla ja ilmastoystävällisellä tavalla. Hankkeen työ toimii pohjana tulevalle kilpailutukselle.

Raahen seudun kehitys kehittää ja valvoo Raahen seutukunnan etuja ja tarjoaa yritysneuvontaa yhteistyössä seudun kuntien luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden ja projektihenkilöstön, yritysten ja lukuisten muiden tahojen kanssa. Raahen seudun kehityksen toiminnan pääasiallisina rahoittajina ovat Raahen kaupunki sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/
https://www.raahenseudunkehitys.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen, p. 0401356750, pasi.pitkanen@raahe.fi.

Raahen seudun kehitys, Raahen kaupunki
Osoite: Rantakatu 5 D, 2.krs, 92100 Raahe

Raahen kaupunki on vireä noin 25 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Kaupunki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Raahessa on hyvät palvelut ja kaupungin työpaikkaomavaraisuus on Suomen kärkeä.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.