Skip to main content
test
Joukkoliikennesuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin kaupunkiympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt JOUKKOLIIKENNESUUNNITTELIJAA vakinaiseen tehtävään Kadut ja liikenne -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu joukkoliikenteen informaatiojärjestelmän hallinta. Järjestelmä koostuu useista eri toiminnoista mm. linja-autolaitteistosta ja ohjelmista, pysäkkinäytöistä, datan hallinnasta, liikennevaloetuuksista, laitteiden hallinnasta ja sisällön ohjauksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai tutkinnon loppuvaiheessa olevat opinnot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta joukkoliikenteestä ja järjestelmien kehittämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/435/2023. Hakemukset on toimitettava 3.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupunkiymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa joukkoliikennepäällikkö Helena Väliaho, p. 044 703 2131 tai kaupungininsinööri Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaupunkiympäristöpalvelut, Kadut ja liikenne, Joukko- ja henkilöliikenne

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat