Joukkoliikennesuunnittelija - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin kuntatekniikka hakee joukkoliikennesuunnittelijaa.

Joukkoliikennesuunnittelijan toimen tehtävät kohdentuvat ensisijaisesti joukkoliikenteen erilaisiin suunnittelutehtäviin. Tehtäviin kuuluu myös muut liikennesuunnittelun suunnittelutehtävät, kuten tilapäiset liikennejärjestelyt ja niiden suunnitelmat.

Joukkoliikennesuunnittelijan tehtävät liittyvät joukkoliikenteen tietokantojen ylläpitoon. Vaasassa on käytössä uusi Waltti -ID matkakorttijärjestelmä, ja siihen liittyvät erilaiset sovellusohjelmat. Vastaavasti informaatiojärjestelmä on myös uusittu. Tietokantojen avulla toimii myös kaupungin hallinnoima Liiteri -rahastusjärjestelmä. Lisäksi Waltti-mobiili on ollut käytössä, ja sitä on laajennettu vuosittain.

Paikkatieto-ohjelmistojen, joukkoliikenteen käyttövoimien tuntemus sekä niiden ympäristövaikutusten arviointi tuntemus katsotaan hakijan eduksi.

Edellytämme hakijalta Autocad -ohjelmistojen tuntemusta, ja itsenäistä kykyä em. ohjelmiston käyttämisessä mm. tilapäisten liikennejärjestelyjen suunnittelutehtävissä.

Kuntatekniikan liikennesuunnitteluyksikössä on yhteensä 11 henkilöä sekä 2 tukipalveluhenkilöä. Yksikön esimies on liikennesuunnittelupäällikkö. Hänen alaisuudessa toimii liikennejärjestelypäällikkö, suunnitteluinsinööri, joukkoliikennesuunnittelija, sähköinsinööri, projekti-insinööri, ja neljä pysäköinnintarkastajaa. Yksikkö vastaa kaavoituksen liikennesuunnittelusta, yleissuunnittelusta, liikenneturvallisuudesta, joukkoliikenteestä, liikennevaloista ja muista telemattisista laitteista ja pysäköinnistä.

Joukkoliikennesuunnittelija tulee hallita ja käyttää Waltti-ohjelmistosovelluksia, joita ovat Om-ohjelma, palvelupisteohjelma, nettilataus-ohjelma, ja informaatiojärjestelmäohjelmisto. Joukkoliikenteen operaattoreita koskee liikenteenhallintaohjelmisto. Kaupungin hallinnoima Liiteri- ja Pusatec -ohjelmistot liittyvät hyvin läheisesti Waltti-ohjelmistoihin.

Muita ohjelmistoja ovat AutoCad sekä Tekla Civil.

Kelpoisuusvaatimuksena on amk-insinöörin tutkinto, tai vähintään insinööriopiskelijan 3. vuosikurssin opintojen suorittaminen nelivuotisessa opetusohjelmassa.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen tai ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen toisen kotimaisen kielen taito.
Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta yhdyskuntatekniikan liikennesuunnittelutehtävistä, tai joukkoliikenteen suunnittelusta.

Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa, yhteistyökykyä, ja palveluasennetta sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Tarjoamme kiinnostavan ja uudistuneen Lifti- joukkoliikenneilmeen mukaisen toimintaympäristön, joka vuonna 2022 laajenee myös Mustasaaren kuntaan.

Palkkaus teknisten sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka on 3101,14 € / kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastattelut pidetään viikolla 33.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan
  • Tekninen toimi / Kuntatekniikka
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSA905-04-10-21
  • 1.10.2021
  • TS mukaan
  • 29.6.2021 - 16.8.2021 15:00
  • VaasaPohjanmaa

Yhteystietomme

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund puh. 040 578 8499

Lisätietoja

Tekninen toimi / Kuntatekniikka

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät teknisen toimen tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat