Skip to main content
test
JOULU 2023: LÄHIHOITAJAT, Pornaisten kotihoito - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule meille Pornaisten kotihoitoon jouluntekijäksi!Joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun päivinä. Työvuoroja on tarjolla aamu- että iltavuoroissa sekä arkena, että viikonloppuisin.

Olet kotihoidon vahvistus, jos olet huolellinen ja positiivisella asenteella varustettu hoitotyön osaaja. Tehdään sinun näköinen sijaisuus. Meillä on tarjota koko talvi- ja joululoman ajaksi erilaisia sijaisuuksia.

Sinua odottaa moniammatillinen ja osaava työyhteisö. Työssäsi saat monipuolisen työnkuvan. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Me tiimissä autamme toinen toisiamme, joten olemme tukena moniammatillisesti.

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa hoitotyötä. Työskennellessä sinulla ei ole vastuuhoitajuutta, mutta toteutat asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Olet vastuuhoitajien tukena hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kotihoidossa tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen. Kotihoidossa työskentely vaatii ajokortin, mutta pääsääntöisesti meillä on tarjota auto käyttöön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös lähi- ja sairaanhoitaja opiskelijat, joilla on suoritettuna: lähihoitaja 120 op ja sairaanhoitaja 140 op. Edellytämme valittavilta hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Voit kysyä rohkeasti lisätietoja kotihoidon esihenkilöiltä. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.

Tietoja palvelussuhteesta:
  • Työsuhteet sijoittuvat marraskuun - tammikuun 2024 ajalle.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555,00 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Latiskantie, Pornainen

Sinulle suositellut työpaikat