Juristi - FCG Finnish Consulting Group

Juristi

Konsernin juristimme jäädessä äitiysvapaalle etsimme FCG Konsultointiin vakituiseen työsuhteeseen juristia, jonka vastuulla on koko FCG-konsernin lakiasiat. Työsi tukena on avustava juristi. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Turku.

Työsi painottuu julkisyhteisöjen ja yritysten konsultointiin sekä monipuolisiin eri oikeudenaloja kattaviin teemoihin koko FCG-konsernissa. Työ sisältää lisäksi esimerkiksi sopimuksiin liittyvää juridiikkaa, GDPR-sääntelyyn liittyviä tehtäviä sekä yritysjärjestelyihin liittyviä tehtäviä.
Osassa toimeksiannoista hyödynnetään myös ulkopuolista ostopalveluverkostoa.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tehtävänjakoa juristien välillä tarkennetaan nykyisen juristimme palatessa töihin.
Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään 4-5 vuoden työkokemusta.
Arvostamme monipuolista kokemusta esimerkiksi konsultoinnista ja/tai yrityksen lakiasioiden hoitamisesta sekä itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa voit kehittyä ja kehittää osaamistasi kattavasti. Toimit osana FCG Konsultoinnin liiketoimintaryhmää ja tiimin jäsenenä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 12.8.2019.

Hae tehtävään "Lisätietoja" -kohdassa olevasta linkistä.

Lisätietoja

https://hr.fcg.fi/recruitmentwebfi/#/job/67?portal=recruitmentwebfi&source=app

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.7.2019 saakka johtava konsultti Netta Skön, p. 044 298 1864, netta.skon@fcg.fi ja 8.7. - 9.8. toimialajohtaja Sami Miettinen p. 044 430 9881, sami.miettinen@fcg.fi

FCG Finnish Consulting Group
Osoite: Osmontie 34, 00970 Helsinki

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan.
Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

Tutustu työnantajaan