Kääntämisen alan korkeakouluharjoittelija - Mustasaaren kunta

Haemme Mustasaaren kunnan konsernihallintoon kääntämisen alan korkeakouluharjoittelijaa.

Harjoittelijana pääset tutustumaan julkishallinnon kääntäjän työhön. Kuulut kunnan käännöstiimiin ja avustat meitä käännöksissä, oikoluvussa, taustatöissä, sanastojen kokoamisessa ja käännösmuistin päivittämisessä. Lisäksi tutustut konsernihallinnon toimintaan.

Suoritat parhaillaan kääntämisen/tulkkauksen alan maisteriopintoja ja olet erityisen kiinnostunut ruotsin ja suomen kielen kääntämisestä. Mustasaaren kunnan hallintokieli on ruotsi, joten pääosa käännöksistä on kieliparissa ruotsi-suomi. Sinulla saisi mielellään olla työkokemusta alalta ja olet tottunut tekemään työtä itsenäisesti ja ryhmässä.

Ajankohta ja kesto: Huhtikuun 2021 alusta kolme kuukautta. Mahdollisuus jatkaa kesätyössä.

Työn luonne: Kokoaikatyö 36 t 15 min / viikko.

Harjoittelijalla tulee olla yliopiston myöntämä harjoittelutuki.

Koulutusalavalinta: Käännös- tai tulkkausala, kielet ruotsi ja suomi.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Kansliapäällikkö Tony Hellman
tony.hellman@mustasaari.fi
050 696 35

Mustasaaren kunta
Osoite: Mustasaaren virastotalo, Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Kunnan strateginen tavoite on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.