Kaavasuunnittelija - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluissa, maankäytön tulosalueella, on haettavana kaavasuunnittelijan vakituinen toimi.

Kaavasuunnittelijan tehtäviin kuuluvat kaupungin kehittämiseen liittyvät suunnittelu- ja valmistelutehtävät, asiavalmistelu päätöksentekoa varten, poikkeamislupien ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelu sekä asemakaavojen ja yleiskaavojen suunnitteluun ja valmisteluun sekä muuhun maankäytön suunnitteluun liittyvät tehtävät.

Toimen kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulu-/ammattikorkeakouluasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietokoneavusteisen suunnittelun hallintaa.

Eduksi katsotaan kunnallishallinnon tuntemus sekä AutoCAD-pohjaisten suunnittelusovellusten ja ArcGIS- tai vastaavien paikkatieto-ohjelmien käyttökokemus.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 28.1.2019 kello 12.00 mennessä sähköisesti: www.kuntarekry.fi (tai tarvittaessa: Nokian kaupungin kirjaamo, Harjukatu 23, PL 2, 37101 Nokia).

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 133 4780

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100,

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.

Tutustu työnantajaan