Kaavasuunnittelija - Hausjärven kunta

Kaavasuunnittelija - Hausjärven kunta

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen, n. 8400 asukkaan asuin- ja yrityskunta parhaalla paikalla Riihimäen- ja Hyvinkään seudulla.

Hakuaikaa on jatkettu 2.8.2019 klo 12 saakka. Aikaisemmassa haussa hakemuksen jättäneet huomioidaan.

Julistamme haettavaksi kaavasuunnittelijan viran.
Kaavasuunnittelija toimii elinkeinot- ja kehittäminen tulosyksikössä kunnanjohtajan ohjauksessa ja osallistuu maankäytön suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.
Tehtävässä menestyminen edellyttää mm. AutoCad kaavasuunnitteluohjelman ja paikkatieto-ohjelmien osaamista. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa.
Kaavasuunnittelijan pääasialliset työtehtävät ovat kaava-asioiden valmistelu, kaavahallintotehtävät ja - hankkeisiin osallistuminen, lautakuntavalmistelu ja lautakunnan esittelijänä toimiminen, maankäyttösopimukset, pohjakartan ylläpito ja hyväksyntä, poikkeamispäätökset sekä tonttien myynti ja markkinointi.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtaisen palkan ollessa 3 800 euroa kuukaudessa. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus ennen viran vastaanottamista.

Hakemus kaikkine liitteineen tulee jättää 2.8.2019 klo 12 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.
Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut pidetään 7.8.2019.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Lisätietoja antavat:
kunnanjohtaja Pekka Määttänen 019 758 6510 / etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Heini Ristavaara 050 379 8687 / etunimi.sukunimi@khshp.fi
ympäristölautakunnan puheenjohtaja Kaisa Liski 044 455 1100 / etunimi.sukunimi@gmail.com
Lisätietoja Hausjärven kunnasta: www.hausjarvi.fi, Facebook ja Instagram @hausjarvenkunta

Hausjärven kunta
Osoite: Hausjärvi

Hausjärvi on noin 8 400 asukkaan maaseutumainen, monitaajamainen kunta Kanta-Hämeessä rautateiden varsilla. Kuulumme Hyvinkään-Riihimäen talousalueeseen ja metropolialueen vaikutuspiiriin. Meille on hyvät liikenneyhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Hausjärven kunnan palveluksessa työskentelee lähes 400 eri alojen ammattilaista. Strategisena päämääränämme on elinvoimainen kunta, jossa on toimivat palvelut sekä yhdessä tekemisen meininki. Hausjärven kunta on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan