Kaavasuunnittelijan sijaisuus - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin yhdyskuntatekniikan toimialalla julistetaan haettavaksi

KAAVASUUNNITTELIJAN SIJAISUUS ajalle 1.11.2021 - 31.7.2023

Työtehtäviin kuuluvat mm. kaavoitukseen liittyvät erilaiset avustavat tehtävät ja erilaisten kaavoitusta tukevien paikkatietoanalyysien tekeminen. Lisäksi työtehtäviä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella. Sijaiselta edellytetään ammattikorkeakoulussa suoritettuja soveltuvia opintoja tai tutkintoa. Eduksi katsotaan kokemus paikkatietotehtävistä ja kaavoituksessa käytettävistä suunnitteluohjelmista (AutoCAD ja ArcGis).

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) ja kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävään valitaan hakijoista soveltuvin.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään 15.10.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekry -järjestelmän välityksellä (www.kuntarekry.fi - työavain nro 384223).

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: kaavoitusarkkitehti Leavuokko Alavuotunki, leavuokko.alavuotunki@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Yhdyskuntatekniikka

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat