Kaavatietokäsittelijä - Liedon kunta

Kaavatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu:
asema- ja yleiskaavoitukseen sekä maapolitiikan hoitamiseen liittyvät tehtävät sisältäen mm. selvitysten kilpailuttaminen, suunnittelun eri vaiheissa tarvittavien asiakirjojen, esittelymateriaalien ja kuvien laadintaa sekä verkkopalvelujen sisällön ylläpitoa sekä toimialaan liittyvää asiakaspalvelutyötä.

Suunnitelmien piirtäminen tehdään pääosin YT CAD-ohjelmaa ja sen sovelluksia käyttäen.

Tehtävän kuvaan sisältyy myös kunnan tontinmyyntiin liittyvien tehtävien hoitamista mm. asiakaspalvelu, markkinointi, verkkopalvelut, esitteet, maakauppojen valmistelumateriaalin tuottaminen.

Tehtävään sisältyy myös ajantasa-asemakaavan ylläpitoon sekä toimialan arkistointiin liittyvät tehtävät sekä lautakunnan pöytäkirjanpitäjän varahenkilönä toimiminen.

Työyhteisömme on rento ja positiivinen ja toivomme, että sinäkin olet. Tehtävää on paljon, mutta sitä tehdään hyvässä hengessä toisiamme auttaen.

Lopullinen tehtävänkuva muodostuu valitun henkilön vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Kaavoitusinsinööri Juha Mäki, 050 3150 395 toimistopalveluesimies Marjo Yli-Alho-Virtanen, 040 620 3608 (lomalla 1.-7.10.2020)

Liedon kunta, Kuntakehityspalvelut
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.