Kaavoittaja - Haminan kaupunki

Kaavoittaja - Haminan kaupunki

Kaavoittajaksi maailmanluokan pikkukaupunkiin!

Haminan kaupunki hakee rohkeaa, tulevaisuuteen katsovaa sekä asukas- ja yrityslähtöistä kaavoittajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat asema- ja yleiskaavojen laatiminen sekä laaja-alainen osallistuminen maankäyttöön ja kaupunkikuvaan liittyviin hankkeisiin. Toivomme sinulta visuaalista otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyviä digitaalisia taitoja. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tai vastaava soveltuva tutkinto. Kaupunkisuunnittelukokemuksen ja -näkemyksen katsomme eduksi. Arvostamme myös kuvankäsittely- ja taitto-osaamista.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit.

Tehtävä on uudelleen haettavana. Emme ota huomioon tehtävää aiemmin hakeneita.

Hakemukset 7.6.2019 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 HAMINA

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asuminen-ymparisto/liikenne-ja-kaupunkisuunnittelu/kaavoitus-2/

Muutosjohtaja Simo Kaksonen, p. 040 199 1830 ja kaupunginarkkitehti Milla Koskivirta, p. 0400 485 531, sähköpostit etunimi.sukunimi@hamina.fi.

Haminan kaupunki, Vetovoimainen Hamina
Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.
Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!

Tutustu työnantajaan