Kaavoittaja - Mustasaaren kunta

Kaavoittaja - Mustasaaren kunta

Yhdyskuntarakentaminen/kaavoitus hakee kaavoittajan sijaista ajalle 1.9.2019-30.4.2020 määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtäviisi kuuluu asemakaavojen laatiminen ja niihin liittyvät tehtävät, kuten yhteydenpito maanomistajiin, viranomaisiin ja osallisiin.
Kaavoittaja vastaa tietyistä asemakaavoista, ja omien kaava-asioidensa päätösten valmistelusta lautakuntaan.
Edellytämme sinulta maanmittausteknikon tai maanmittausinsinöörin (AMK) tutkintoa ja riittävää kokemusta kaavoitustehtävistä. Työtehtävien hoitaminen menestyksellisesti ja itsenäisesti vaatii hyviä sosiaalisia taitoja.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito ja suullinen taito ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tietokoneohjelmien ja kunnallishallinnon tuntemus sekä kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.
Työ edellyttää monipuolista kaavoitusalan osaamista ja painopisteenä on asemakaavoittaminen. Työ vaatii hyvien työtapojen ja maankäytön suunnittelua koskevien vaatimuksien ja määräyksien tietämystä sekä maankäyttö-ja rakennuslain tuntemista.

Työssä tarvitaan hyviä tietokonetaitoja ja etenkin Microsoft Office -ohjelmien osaamista.
Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Koeaika on kolme kuukautta.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

kaavoituspäällikkö Barbara Påfs, puh. 044 727 7905

Mustasaaren kunta, Konsernipalvelut, Yhdyskuntarakentaminen, Kaavoitus
Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen.
Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!

Tutustu työnantajaan