test

Tule joukkoomme kaavoittamaan tulevaisuuden Urjalaa. Urjalan kunta hakee vakituista kaavoittajaa, joka vastaa yleiskaavojen ja asemakaavojen valmistelusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä isojen linjausten hahmottamiseen ja suunnitelmalliseen kaavoitustyöhön, suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmien hallintaa sekä innostusta maankäytön kehittämiseen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tulevaisuuden tarpeet huomioiden.

Hakijalle eduksi katsotaan:
- kokemus kunta-alan kaavoituksesta
- Kokemusta yhdyskuntasuunnittelusta
- kokemusta arkkitehtisuunnittelusta
- suunnitteluohjelmien laaja-alainen hallinta 2D/3D piirtäminen
- MML kiinteistötietojärjestelmän ja Lupapisteen käyttö
- paikkatieto-ohjelmien hallintaa
- kuvankäsittelyohjelmien hallintaa
- Office-ohjelmien hallintaa
- kyky itsesäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- kokemusta sidosryhmä työskentelystä
- pitkäjänteiseen ja luovaan työhön kykenevää
- hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot

Viran kelpoisuusvaatimuksena on, että kaavoittajalla tulee olla suunnittelutehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä työkokemus. Kaavoittajan MRL:n mukainen pätevyys ja sopiva pohjakoulutus esim. rakennusarkkitehti/arkkitehti. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hakijalta kokemusta kaavoitustehtävistä ja kaavoituksen lakien ja säännösten hallitsemista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja innostuneen sekä osaavan työyhteisön tuen. Tarjoamme sinulle näköalapaikan Urjalasta, joka sijoittuu Tampereen ja Turun kasvukäytävälle. Pääset työskentelemään asiantuntijatehtävissä mukavassa, matalan linjan organisaatiossa ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin kehityshankkeisiin, kuten mm. keskustan kehittämiseen. Etätyökäytännöt ovat meillä hyvät.

Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Vakituisen viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Sami Pekonen 040 335 4220, sami.pekonen@urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan kunta, Tekninen palvelukeskus

Urjala on vireä alle 5 000 asukkaan kunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala

Sinulle suositellut työpaikat