Skip to main content
test
Kaavoitusarkkitehti (2) / Asemakaavoitus - Tampereen kaupunki

Asemakaavoitus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme asemakaavojen ja poikkeamislupien valmistelusta. Teemme tarvittavat suunnitelmat ja selvitykset joko omana työnä tai tilaamme ne ulkoisilta toimijoilta.

Haemme kahta määräaikaista kaavoitusarkkitehtia idän ja etelän tiimeihin ajalle 1.1.2024 - 31.12.2026.

Kaavoitusarkkitehti valmistelee kaavahankkeita, osallistuu oman alueensa hankkeiden kaavaharkintaan ja töiden ohjelmointiin. Tehtäviin kuuluu myös tilaajan tehtäviä, asiakaspalvelun tehtäviä ja viranomaisyhteistyötä. Kaavoitusarkkitehti osallistuu myös kaupunkirakenteen kehittymisen ohjaamiseen ja seurantaan sekä yksikön toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Oman erityisalansa hyvä osaaminen, perehtyneisyys kaupunkisuunnittelun prosesseihin ja projektihallinnan taidot auttavat menestymään työtehtävässä.

Kaikessa toiminnassa kehitämme yhteistyötä ja osallistumismahdollisuuksia tamperelaisille. Olemme kehityksen kärjessä mm. tietomallipohjaisen kaavoituksen ja ilmastovaikutusten arvioinnin osa-alueilla. Toiveitasi työn järjestämisessä voidaan huomioida, meillä on hyvät etätyö- ja koulutusmahdollisuudet sekä joustavat lomakäytännöt. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ison ja osaavan organisaation näköalapaikalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on teknillisessä yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto.

Eduksi luetaan kokemus kaupunkisuunnittelusta ja työskentelystä kunnallisessa organisaatiossa, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä yhden vieraan kielen hyvä suullinen taito.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3 996,10 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Lisätietoja tehtävistä antavat projektiarkkitehti, idän aluevastaava Katarina Surakka, puh. 040 806 3935 ja etelän tiimiin projektiarkkitehti Raija Mikkola, puh. 040 806 3019. Lisätietoja antaa myös asemakaavapäällikkö Elina Karppinen, 040 800 4908. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy 30.11.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo
https://www.tampere.fi/kaupunkisuunnittelu/kaavoitus/asemakaavat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat projektiarkkitehti, idän aluevastaava Katarina Surakka, puh. 040 806 3935 ja etelän tiimiin projektiarkkitehti Raija Mikkola, puh. 040 806 3019. Lisätietoja antaa myös asemakaavapäällikkö Elina Karppinen, 040 800 4908. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Asemakaavoitus

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat