Kaavoitusarkkitehti - Kemiönsaaren kunta

Kaavoitusarkkitehti - Kemiönsaaren kunta

Haemme kaavoitusyksikköömme kaavoitusarkkitehtia tai kaavoittajaa. Haluatko olla mukana kehittämässä Kemiönsaarta entistäkin paremmaksi kunnaksi asua, elää ja toimia? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö.

Kaavoitusyksikkö vastaa kunnan kaavoitusasioista. Osallistut käytännössä aluesuunnittelun sisäiseen ja ulkoiseen verkostotyöhön. Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä. Työskentelet tiimissä yhdessä mukavien työtovereiden kanssa, mutta sinun tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtäviisi kuuluu asema- ja yleiskaavoihin sekä poikkeamislupiin ja suunnittelutarveratkaisuihin liittyvien asioiden käsittely. Toimit kunnan ja kaavoituskonsulttien, aluehallintoviranomaisten ja maanomistajien välisenä yhteyshenkilönä.

Edellytämme yhdyskuntasuunnittelun tai vastaavan alan korkeakoulututkintoa. Olet sitoutunut, kykenet toteuttamaan ideoita ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulla on molempien kotimaisten kielten riittävä kirjallinen ja suullinen taito. Kokemus kunnallisesta kaavoitustyöstä katsotaan eduksi. Annamme paljon painoarvoa henkilökohtaiselle soveltuvuudelle.

Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn alkamista. Koeaika on neljä kuukautta. Autamme tarvittaessa viihtyisän asunnon etsimisessä.

Lisätietoja

http://www.kemionsaari.fi
http://www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat vt. tekninen johtaja Jonas Pomrén, puh. 050 520 5909, 8.7.-12.7.2019 klo 9:00-15:00 ja valvontapäällikkö Dan Renfors, puh. 040 350 3579, 5.8.-9.8.2019 klo 9:00-15:00.

Kemiönsaaren kunta
Osoite: Vretantie 19, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 700 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.
Kemiönsaari sijaitsee noin 50 minuutin päässä Turusta ja alle kahden tunnin päässä Helsingistä.

Tutustu työnantajaan