Salon kaupungin maankäyttöpalvelut hakee määräaikaista kaavoitusarkkitehtia ajalle 31.5.2021-14.1.2022

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Yleis- ja asemakaavayksiköt vastaavat elinvoimaisen kaupunkikehityksen varmistamisesta. Maankäyttöpalveluiden tehtävänä on hoitaa muun muassa eritasoisten kaavojen laadintaa ja maankäytön kehityshankkeita sekä tukea kaupungin strategiaa asunto- ja maapolitiikassa. Salon kaavoitusyksiköissä työskentelee kymmenen alan asiantuntijaa.
Kaavoitusarkkitehdin tehtäviin kuuluu maankäytön suunnittelun sektorilla monipuolisia tehtäviä, kuten asemakaavoitusta ja yleiskaavoitusta sekä kaupungin lupakäsittelyyn osallistumista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kaupunkisuunnittelun, kaavoituksen perusteiden, maankäyttö- ja rakennuslainsäädännön tuntemusta. Eduksi luetaan alan tietojenkäsittelyohjelmien ja -järjestelmien ja vähintään yhden CAD-ohjelman hallinta. Suomen kielen sujuvaa suullista ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa tarvitaan työn hoitamisessa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 3951,20 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Koeaika on puolet määräaikaisen palvelussuhteen kestosta.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kaavoitusarkkitehti

Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy kello 21.5.2021 kello 12.00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Timo Alhoke, p. 0447785113, timo.alhoke@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksiköön
rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Maankäyttöpalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Hornintie 2-4, 24800 Halikko
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat