Kaavoitusarkkitehti - Kirkkonummen kunta

Yhdyskuntatekniikan toimiala hakee joukkoonsa kaavoitusarkkitehtia.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu osayleis- ja asemakaavojen laatiminen ja ohjaaminen. Erityisenä ansiona pidetään kunta-alan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, yleiskaavatyön taustaselvitysten tuntemusta, kuten kantatilalaskelmien laatiminen sekä mahdollisuutta ottaa virka vastaan mahdollisimman nopeasti.

Viran pätevyysvaatimuksena on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto tai maantieteilijän (FM) tai diplomi-insinöörin tutkinto. Hakijalta edellytetään riittävä työkokemus. Palkka määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 18.5.2021 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 353842).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa asemakaavapäällikkö Simon Store, puh. 044 760 2282

Lisätietoja

YHDYSKUNTATEKNIIKAN TOIMIALA, Maankäytön tulosalue, Kaavoitus- ja liikennejärjestelmäpalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se kuuluu HSL-alueeseen. HINKU-kuntana Kirkkonummi edistää toiminnallaan kasvihuonepäästöjen vähentämistä. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista, joista yhdyskuntatekniikan toimialalla noin 250. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat