test
Kaavoitusarkkitehti - Hollolan kunta

Tule suunnittelemaan kanssamme tulevaisuuden Hollolaa!

Hollola on kehittyvä kunta Lahden seudulla Päijät-Hämeessä. Olemme Oikoradan, Riihimäki- ja Lahti radan sekä Valtatie 12 varressa. Suunnittelupöydällä on mittavia ja mielenkiintoisia kuntaa kehittäviä hankkeita. Olemme aloittamassa kaavahankkeita kuntakeskuksen virasto- ja liikekeskuskortteleihin, Nostavan uuden rautatieaseman taajama-alueelle ja Kukkila-Kalliolan taajamakeskukseen ja asuinalueille. Tarkempia tietoja hankkeistamme löytyy kunnan nettisivuilta kaavoitusohjelmasta.

Haemme kaavoitusarkkitehtiä johtamaan Hollolan kaavoitustiimiä. Tiimissä on kaavoitusarkkitehdin lisäksi kaksi kaavoituksen ammattilaista sekä suunnitteluavustaja. Kaavoitus on osa kehitys- ja kaavoituspalveluiden tehtäväkokonaisuutta. Kaavoitusarkkitehtina vastaat Hollolan kaavasuunnittelusta ja tiimin toiminnan suunnittelusta sekä johtamisesta. Osallistut kaavoituksen toimintaan ja sen kehittämiseen. Kaavoitusarkkitehti työskentelee kunnan elinvoiman palvelualueella sekä seudun laajassa yhteistyöverkostossa.

Arvostamme kokemusta kuntasuunnittelusta ja kaavoituksesta, luovaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoa, kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen, tiimin esimiestyöhön sekä näkemyksellistä otetta kaupunkikehitystä ja -suunnittelusta. Työtä tehdään yhdessä monialaisten kunnan eri toimijoiden, seutukumppaneiden ja asukkaiden sekä yrittäjien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää digitaalisia suunnitteluvälineitä helpottavat työtäsi. Eduksi luetaan alan tietojenkäsittelyohjelmien ja -järjestelmien sekä vähintään yhden suunnitteluohjelman hallintaa. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen työn, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
- Itsenäisen tehtäväalueen ( oma budjetti ja projektit)
- Avoimen työilmapiirin
- Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
- Meillä osan työstä voi tehdä myös etänä

Tervetuloa meille töihin!

Kelpoisuusehtona virkaan on yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemusta kuntasuunnittelusta ja asemakaavoituksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi 8.12.2021 klo 13.00 mennessä.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja kaavoituspäällikkö Ilkka Korhonen, puh 044 780 1379

Lisätietoja

Hollolan kunta, Elinvoiman palvelualue, Kehitys- ja kaavoituspalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Virastotie 3, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat