Skip to main content
test
Kaavoitusarkkitehti - Riihimäen kaupunki

Haemme kaavoitusarkkitehtia vakituiseen toimeen täydentämään eteenpäin suuntaavaa kaavoituksen tiimiä. Ensisijaisesti etsimme joukkoomme suunnittelijaa, jolla on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Jos sinulla on kuitenkin jokin muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta rakennussuunnittelusta ja asemakaavoituksesta tai kiinnostusta laajentaa osaamistasi asemakaavoitukseen, voit hyvinkin olla kaipaamamme vahvistus.

Projektiluonteiseen työhösi kuuluvat itsenäinen asemakaavojen laadinta sekä suunnitelmia havainnollistavien aineistojen toteuttaminen, erilaiset selvitykset tai niiden laadintaan osallistuminen, konsulttitoimeksiantojen tilaaminen ja ohjaaminen sekä kehittämisprojekteihin liittyvät tehtävät. Tarkempi työnkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Olet ratkaisukeskeinen, hallitset laaja-alaisia kokonaisuuksia ja teet mielelläsi yhteistyötä asiantuntijoiden, eri sidosryhmien ja asukkaiden kanssa. Työssä menestyminen edellyttää yhdyskuntasuunnittelun toimialan ja ympäristölainsäädännön tuntemista, näkemystä kaupunkisuunnittelusta ja kaupunkikuvasta sekä oman osaamisen kehittämistä.

Kelpoisuusehtona kaavoitusarkkitehdin toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä työhön liittyvien suunnitteluohjelmistojen hallintaa.

Luemme eduksi työkokemuksen rakennussuunnittelusta sekä kokemuksen kuntatyöstä.

Tule mukaan suuren pikkukaupungin vilskeeseen ja täytä hakemus ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi viimeistään 17.10.2022 klo 15.45. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Riihimäen kaupunki, Kirjaamo, PL 125, 11101 Riihimäki.

Haastattelut järjestetään Riihimäellä torstaina 20.10. ja perjantaina 21.10. Varaa haastatteluun mukaan tutkinto- ja työtodistuksesi sekä portfolio tai muita näytteitä aikaisimmista töistäsi.

Työ alkaa 14.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja

http://riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kaavoituspäällikkö Niina Matkala, niina.matkala@riihimaki.fi tai p. 050 433 5455.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Elinvoiman toimialue, Kaavoitus

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat