Skip to main content
test

Nurmijärvi - Paremman arjen Ilmiö

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 saakka

ASEMAKAAVOITTAJAA

Tule tekemään merkityksellistä työtä aktiiviseen ja keskustelevaan asemakaavoitusyksikköömme.

Nurmijärvi on kasvava ja kehittyvä kunta Helsingin seudulla. Nurmijärvellä kohtaavat kaupunkimainen ja maaseutumainen elämäntapa sekä mahdollisuus liikkua luonnossa. Keskeinen sijainti lähellä Helsinkiä ja kansainvälistä lentokenttää tekevät siitä kiinnostavan ja monipuolisen alueen erityisesti maankäytönsuunnittelijan näkökulmasta.

Asemakaavoittajan monipuolisessa tehtävässä

  • laadit asemakaavoja
  • teet maankäytön suunnittelua ja rakentamisen ohjeita
  • koordinoit kaavahankkeita
Tehtäväkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Odotamme hakemustasi, jos

  • sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu tutkinto tai olet opintojen loppuvaiheessa
  • sinulla on sujuva suullinen ja hyvä kirjallinen suomen kielen taito
Arvostamme
  • kokemusta yhdyskunta- ja rakennussuunnittelusta
  • monipuolisia tietoteknisiä taitoja kuten suunnittelu- ja kuvankäsittelyohjelmien (esim. Trimble Locus, CAD-ohjelmat) käyttötaitoa
  • oma-aloitteisuutta
  • yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kunta-alan tuntemusta
Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa työotetta sekä soveltuvuutta tehtävään.

Tule mukaan hyväntuuliseen ja uudistusmyönteiseen tiimimme! Tarjoamme energisen ja osaavan, toisiaan tukevan työyhteisön, kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä on joustava etätyömahdollisuus. Tutustu myös kuntamme arkeen Instagramissa ja Facebookissa.

Hae tehtävää 29.8.2022 klo 15 mennessä sähköisessä palvelussa www.nurmijarvi.fi/tyopaikat. Liitä mukaan ansioluettelo. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimukseen ja työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8.2022 alkaen asemakaavapäällikkö Crista Toivola p. 040 317 4994, crista.toivola@nurmijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

10.8.2022 alkaen asemakaavapäällikkö Crista Toivola p. 040 317 4994, crista.toivola@nurmijarvi.fi

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat