Skip to main content
test
Kaavoitusarkkitehti/ -insinööri - Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Onko sinulla näkemystä kaavoitukseen ja tekemisen meininki? Haluatko kehittää luonnonkauniiden kuntien elinympäristöjä? Viihdytkö hyvässä porukassa ja olet tiimipelaaja?

Jos vastasit kyllä, hae porukkaamme Järvi-Saimaan Palveluille kaavoitusinsinööriksi. Olemme työhurjaa joukkoa ja teemme työtä ennen kaikkea kuntalaisia varten. Meillä pystyt vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi edellytämme itseohjautuvuutta. Teemme työtä yli kuntarajojen eli voit toimia etänä, mutta työsi edellyttää myös matkustamista Etelä-Savon maakunnan alueella. Järvi-Saimaan Palvelut on Juvan, Sulkavan, Rantasalmen ja Mäntyharjun kuntien sekä Essoten omistama palveluyhtiö. Tuotamme maankäytön ja kaavoituksen palveluja omistajakunnillemme sekä muille saman kokoluokan kunnille.

Arvomme ovat:
Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.
Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.
Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.
Haemme kahta kaavoitusarkkitehtia/-insinööriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtäväsi painottuvat osaamisesi ja kiinnostuksen mukaan joko yleiskaavoitukseen tai asemakaavoitukseen. Toimenkuva ja mahdolliset erityisvastuut määritellään valittavan henkilön työkokemuksen, koulutuksen ja osaamisen perusteella tehtävän tarpeisiin sovittaen. Toimimme omistajakunnissamme kaavoituksen keskeisinä asiantuntijoina ja tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ymmärtää kaavoituksen keinot elinvoiman edistämisessä.

Yleiskaavoitus: tehtäviin kuuluu laatia ja valmistella yleiskaavoja sekä maapoliittisia linjauksia omistajakuntiemme apuna. Tehtäviin kuuluu rantayleiskaavojen sekä muiden yleiskaavojen asiantuntija-, suunnittelu- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtävässä odotetaan taitoja työskentelyyn itsenäisesti kaavoitukseen ja yhdyskuntarakenteen kehityksen seurantaan liittyvien tehtävien parissa.

Asemakaavoitus: tehtävät ovat monipuolisia suunnittelutehtäviä, pääpainon ollessa asemakaavoituksessa. Tehtäviin kuuluu laatia ja valmistella asemakaavoja, ohjata niiden toteuttamisen suunnittelua sekä tarvittaessa osallistua yleiskaavatyöhön ja kaavoitukseen liittyvään ympäristönsuunnitteluun.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
Olet aidosti kiinnostunut Etelä-Savon kuntien elinympäristöjen kehittämisestä. Haluat ymmärtää mitä kunnat tavoittelevat ja tuot kaavoituksen asiantuntijan näkemyksiä keskusteluun. Olet toimintatavoiltasi tavoitteellinen ja pitkäjänteinen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri, arkkitehti, DI tai suunnittelumaantieteilijä). Tehtävänimike määräytyy koulutuksen perusteella. Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo kokenut ammattilainen.

Mitä me lupaamme, jos tulet meille töihin?
Päivät ovat taatusti erilaisia ja merkitystä täynnä. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä - työtä tehdään porukassa ilolla ja innostuksella. Arvot näkyvät työssämme siten, että ajattelemme jokaisen olevan oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Esimiehesi on sitoutunut olemaan kiinnostunut hyvinvoinnistasi työntekijänä.

TARJOAMME
Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän.
Hyvät työvälineet, mukavat tilat sekä mahdollisuuden hybridisti etätyöskentelyyn.
Mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja kehittyä työn ohella / tarjoamme työpaikan, jossa rohkaistaan kokeilemaan uutta, ja jonka työntekijöitä kannustetaan kehittämään itseään ja taitojaan.
Liikunta- ja kulttuuriedun.

Jätä hakemus ja palkkatoive Kuntarekryn kautta.
Hakuaika päättyy 29.6.2022.
Aloitus sopimuksen mukaan.
Työehtosopimus: Avaintes
Työaika: TES

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumausainetesti.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyri Eskelinen p. 044-4175243 / jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Lisätietoja

Järvi-Saimaan Palvelut Oy, Rakennuttaminen ja maankäyttö

ks työpaikkailmoitus


Osoite: Kauppatie 1, 58700 Sulkava
Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Savuton työpaikka Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vastuullinen kesätyönantaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vastuullinen työnantaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Panostamme perehdytykseen Introlla Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat