Kaavoitusarkkitehti / Kaavasuunnittelija - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolla julistetaan uudelleen haettavaksi kaavoitusarkkitehdin / kaavasuunnittelijan toimi 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lopullinen tehtävänimike vahvistuu valintaprosessin aikana.
Aiemmin kaavoitusarkkitehdin tehtävää hakeneet otetaan huomioon hakumenettelyssä.

Kaavoitusarkkitehdin / kaavasuunnittelijan toimi

Työn kuvaus

Toimen päätehtävä on asema- ja yleiskaavojen valmistelu sekä tarpeen mukainen lupavalmistelu.

Edellytämme

Toimen kelpoisuusvaatimukset ovat:
- työkokemusta kaavoitustöistä
- tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotason tutkinto (esim. arkkitehti tai insinööri)

Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia, mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, tietoteknistä osaamista sekä aktiivista kehittämisotetta.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työsopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Yhteystiedot

Kaupunginarkkitehti Timo Rysä, p. 040 133 4800, timo.rysa@ylojarvi.fi ja kaava-arkkitehti Esko Hyytinen, p. 044 431 4324, esko.hyytinen@ylojarvi.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Kaupunginarkkitehti Timo Rysä, p. 040 133 4800, timo.rysa@ylojarvi.fi ja kaava-arkkitehti Esko Hyytinen, p. 044 431 4324, esko.hyytinen@ylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan