Kaavoitusarkkitehti, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupunki kasvaa ja kehittyy! Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden kaavoitusyksikkö hakee kahta KAAVOITUSARKKITEHTIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on mielenkiintoisia yleis- ja asemakaavatasoisia asiantuntijatehtäviä kaupunkisuunnittelun parissa.

Kaavoitusarkkitehdin keskeisiä vastuualueita ovat maankäytön yleispiirteinen ja yksityiskohtainen suunnittelu. Työtehtävät sisältävät strategista yleiskaavatasoista suunnittelua koko Oulun kaupungin alueella. Lisäksi kaavoitusarkkitehti voi tarpeen mukaan osallistua asemakaavatasoiseen suunnitteluun ja hankkeisiin. Työtehtäviin kuuluu maankäytön suunnittelun lisäksi asiantuntijaselvitysten laatimista ja ohjaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Lisäksi edellytetään maankäytön suunnittelun kokemusta opiskeluajalta tai työtehtävistä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10799/2020. Hakemukset on toimitettava 2.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa yleiskaavapäällikkö Paula Paajanen, p. 044 703 1233 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Kaavoitus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.