Skip to main content
test
Kaavoitusassistentti - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupunki hakee kaavoitusassistenttia vakituiseen työsuhteeseen elinvoiman palvelualan kaavoitusyksikköön, joka sijaitsee Alastaron entisellä kunnatalolla kaupungin teknisten palvelujen alla.
Kaavoitusassistentin työtehtävät koostuvat monipuolisista maankäytön tehtävistä, joita ovat mm. avustaminen kaavaprosesseihin liittyvien aineistojen kokoamisessa ja laatimisessa, avustavat piirto- ja mallinnustehtävät, maanomistusselvitykset, tarvittavien kirjausten ja ilmoitusten tekemiset. Toimistosta on mahdollista päästä myös maastoon valo- tai dronekuvaamaan suunnittelualueita. Tehtävien painopiste tarkentuu osaamisen mukaan.
Toimit kaavoittajan työparina ja teet yhteistyötä myös etenkin kaupungin teknisen alan osaajien kanssa. Tehtäviin sisältyy myös asiakaspalvelua. Olet huolellinen ja järjestelmällinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen kirjallisen esitystavan sekä kykenet omaksumaan erilaisten tietojärjestelmien toimintaperiaatteet.
Ohjelmistoista tulee hallita perusteet yleisten toimisto- ja suunnitteluohjelmistojen (esim. AutoCad tai vastaava) osalta. Aiempi tehtävää tukeva kokemus, kuten kaavoitus-, paikkatieto-, kunta- tai asianhallintakokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme kyllä tehtävään.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus, kuten esimerkiksi kartoittajan tai suunnitteluassistentin tutkinto. Myös muu tehtävään soveltuva tutkinto voidaan ottaa huomioon.
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaavoittaja Arttu Salonen, 050 4768676, arttu.salonen@loimaa.fi

Lisätietoja

Elinvoima

Loimaa on vetovoimainen noin 16 000 asukkaan seudullinen keskuskaupunki Varsinais-Suomessa. Kaupunki tunnetaan dynaamisista yrityksistään ja se koetaan myös helpon arjen asuinpaikaksi.


Osoite: Loimijoentie 74, 32440 Alastaro
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat