Kaavoitusinsinööri - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, kaupunkikehityksen tulosalue, hakee kaavoitusinsinööriä poikkeamislupapäätösten, rantaosayleiskaavojen sekä laajemmin kaavoituksen valmistelua ja työtehtäviä varten.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii perehtyneisyyttä ja kokemusta maankäytöstä ja kaavoituksesta sekä näiden yhteensovittamisesta osana kunnallista lupaprosessia.

Viran kelpoisuutena on soveltuva arkkitehdin tutkinto, diplomi-insinöörin tai soveltuva AMK-insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus kaavoituksesta tai rakennusvalvonnasta.

Olemme työssämme kuntalaisia ja yrityksiä varten, joten toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta itsenäistä kykyä työskennellä sekä täsmällisyyttä projektien hoitamisessa. Positiivinen ja optimistinen suhtautuminen työhön ja työympäristöön ovat peruslähtökohtia hyvän työn tekemiselle.

Työaika on 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Jouni Riihelä, jouni.riihela(at)mikkeli.fi, p. 044 794 2515

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Kaupunkikehitys
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi