Kaavoitusinsinööri - Kouvolan kaupunki

Kaavoitusinsinööri - Kouvolan kaupunki

Keskeisinä tehtävinäsi ovat asemakaavojen ja poikkeamislupien valmistelu, rakentamisen ohjaaminen ja neuvonta sekä osallistuminen kaupungin kehityshankkeisiin ja työryhmiin.

Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja pätevyyden mukaan.

Määräaikaisuuden päätyttyä on mahdollisuus vakituiseen tehtävään.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kokemusta asemakaavojen laadinnasta, oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakas- ja kehittämislähtöistä toimintatapaa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Laadimme asemakaavat Trimble Locus ohjelmalla, joten sen hallitseminen katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Anne Kangasniemi-Kuikka puh. 02061 59 138, anne.kangasniemi-kuikka@kouvola.fi.

Kouvolan kaupunki, Asuminen ja ympäristö, Kaupunkisuunnittelu
Osoite: Valtakatu 33, Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan