Virtain kaupunki hakee joukkoonsa kaavoituspäällikköä

Sinä idearikas ja rohkea henkilö! Tule Virroille kehittämään kaavoitusta, maankäyttöä ja jättämään jälkesi Virtain kaupunkikuvaan!

Tarvitsemme joukkoomme oma-aloitteista ja kehittämishaluista kaavoituspäällikköä monipuolisiin kaavoituksen tehtäviin. Kaavoituspäällikkö vastaa pääasiassa asemakaavoituksen ja yleiskaavoituksen ohjauksesta, maankäyttösopimusten, kiinteistökauppojen ja maanvuokrasopimusten valmistelusta sekä poikkeamislupien ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelusta.

Virkaan valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta, kokemusta kaavoituksen ohjaamisesta ja maankäytön suunnittelusta sekä paikkatietojärjestelmien hallintaa. Kaavan laatijan pätevyys (MRL 20§) katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme positiivista asennetta työhön sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Viran täyttämisessä voidaan noudattaa enintään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virantoimituksen aloittamista. Hakija voi esittää palkkatoiveensa.

Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 14.2.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella. Hakuilmoitus ja sähköinen lomake on osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Juha Viitasaari, 044-715 1201, sähköposti: juha.viitasaari(at)virrat.fi

Virtain kaupunki, Kaupunginhallitus
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.