Kaavoituspäällikkö - Alavuden kaupunki

Keskeisiin tehtäviin kuuluvat strateginen maankäytön suunnittelu sekä monipuoliset yleis- ja asemakaavoitustyöt ja niiden järjestäminen. Lisäksi tehtäviin sisältyy rakentamisen ohjausta.
Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 3 §:n tai 107 §:n tarkoittama kaavan laatijan pätevyys. Kaavan laatijalla tulee olla suunnittelutehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Työn laaja-alaisuus huomioon ottaen ovat maankäytön suunnittelun ja kunnallishallinnon tuntemus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä atk-pohjaisten paikkatieto- ja suunnittelujärjestelmien tuntemus eduksi. Tukenasi ympäristöpalvelujen toimialueella on rakennusvalvonnan, mittauspalvelujen, ympäristönsuojelun sekä maankäytön ammattilaiset.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi/rekrytointi

Tutustu työnantajaan

Sähköisen hakemuksen ansioluetteloineen voi täyttää osoitteessa www.alavus.fi/rekrytointi tai lähettää osoitteella: Alavuden kaupunki, PL 14, 63301 Alavus. Kuoreen merkintä kaavoituspäällikkö.
Haku päättyy to 24.8.2020 klo 15:00.
Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki, p. 050 409 0830, liisa.heinamaki@alavus.fi ja maankäyttöinsinööri Kimmo Toivola, p. 044 550 2730, kimmo.toivola@alavus.fi

Alavuden kaupunki, Ympäristöpalvelut
Osoite: Taitotie 1, 63300 Alavus

Alavuden kaupungin henkilöstö koostuu n. 600 eri alojen ammattilaisesta. Koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on luoda kaikille kaupungin asukkaille sujuvan arjen edellytykset. Työnantajana Alavuden kaupunki tukee henkilöstöään työelämän haasteissa sekä kannustaa heitä kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan työelämän eri tilanteissa. Tule joukkoomme kokemaan onnistumisen elämyksiä Alavuden kaupungin palveluksessa.