Kaavoituspäällikkö - Mustasaaren kunta

Jatkuva rekrytointi
Haluatko olla osallisena ja kehittää maankäyttöä Suomen suurimmassa maaseutukunnassa, jossa enemmistökieli on ruotsi? Mustasaari on kaksikielinen, kasvava saaristokunta, jonka asuinympäristöt ovat maan viihtyisimpiä. Tartu tilaisuuteen ja hae nyt!

Yhdyskuntarakentaminen/kaavoitus hakee kaavoituspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Aloitus on sopimuksen mukaan.
Kaavoituspäällikön monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät kattavat laajan työkentän. Työssäsi sinua avustaa ja tukee sitoutunut henkilökunta ja yhdyskuntarakentamisen johtoryhmä, jonka jäsen olet.
Kaavoituspäällikön keskeisinä työtehtävinä on vastata kunnan maankäytön suunnittelusta ja toimia kunnan kaavoittajana maankäyttö- ja rakennuslain 20. §:n mukaisesti. Esimiehenä kehität kaavoituksen toimintaa ja johdat yhdeksän työntekijän henkilökuntaa edistyshenkisesti ja innostavasti. Kaavoituspäällikkö on kaavoituksen tehtäväalueen talousarviovastaava ja vastaa kunnan maanhankinnasta.
Kaavoituspäällikkö valmistelee asiat yhdyskuntarakentamisen lautakunnalle ja osallistuu kaavoitusasioiden asiantuntijana myös muihin kunnan kokouksiin sekä tiettyihin yleisötilaisuuksiin ilta-aikaan.

Hakijalta edellytetään maanmittausinsinöörin (amk) tutkintoa tai vastaavaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta kaavoitustehtävistä. Kokemus kunnallishallinnosta ja johtamisesta katsotaan eduksi.

Työtehtävät edellyttävät vankkaa tietoa työtavoista sekä maankäytön suunnittelua ja maankäyttösuunnitelmia koskevista määräyksistä. Lisäksi tehtävät edellyttävät kiinteistönmuodostuksen määräyksien ja lainsäädännön, maankäyttö- ja rakennuslain, maakaaren sekä hankintalain hyvää tuntemusta. Hakijalta edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista, asiakasneuvonnassa tarvittavia hyviä sosiaalisia taitoja sekä kunnallisen päätöksenteon tuntemusta.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito ja suullinen taito ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Rekrytoinnissa käytettään uutta malli, niin kutsutta jatkuvaa rekrytointia, sillä kaksi aiempaa rekrytointia eivät ole johtaneet kaavoituspäällikön palkkaukseen. Rekrytoinnin ollessa aktiivinen voi hakemuksen jättää Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 353 334, tai sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus@mustasaari.fi. Rekrytointi päättyy silloin, kun kaavoituspäällikkö palkataan, kuitenkin viimeistään 31.8.2021.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Ben Antell, ben.antell@mustasaari.fi, puh. 050 696 18.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, Konsernipalvelut, Yhdyskuntarakentaminen

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat