Kaavoitussihteeri - Kajaanin kaupunki

Kaavoitussihteeri - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupungin ympäristötekninen toimiala hakee

KAAVOITUSSIHTEERIÄ

Odotamme, että olet vastuullinen, tiimityöhön sopiva ja palveluhenkinen. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, jämäkkä ja aktiivinen organisointitaito sekä kiinnostus oppia uutta.

Kaavoitussihteerin pääasiallisena tehtävänä ovat kaavoituksen avustavat tehtävät. Tehtäviin kuuluu valmisteluun, vuorovaikutukseen ja päätöksentekoon liittyvien asioiden viimeistelyä sekä asiakas- ja neuvontapalvelua. Lisäksi tehtäviin kuuluu ympäristönsuojelun lupavalmisteluun liittyviä avustavia tehtäviä sekä yleisiä sihteerin tehtäviä. Työnkuvaa voidaan kehittää tarvittaessa valittavan henkilön vahvuuksien ja kokemuksen mukaan.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa teknisen tai talouden- ja hallinnon alan tutkintoa, joka antaa valmiudet työhön. Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielen ja tietoteknisiä taitoja.

Tehtävän täyttämisessä katsotaan eduksi aiempi kokemus kaavoituksesta, suunnittelua avustavista tehtävistä, kunnallis- ja taloushallinnosta sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa voidaan käyttää ulkopuolista arviointia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.9.2019 klo 15.00. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani, kuoreen merkittävä: Kaavoitussihteerin vakituinen toimi.

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Anne Siltavuori p. 044 7100 834, sähköposti etunimi.sukunimi(at)kajaani.fi.

Kajaanin kaupunki, Ympäristötekninen toimiala
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan