Skip to main content
test
Kädentaitojen opettaja - Haapaveden kaupunki

Etsimme joukkoomme 1.8.2024 alkaen innostunutta ja luovaa kädentaitojen opettajaa, jolla on laaja-alaista eri tekniikoiden osaamista pehmeistä materiaaleista (vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus).

Toivomme opettajalta monipuolista kädentaitojen osaamista mm. ompelu, lanka- ja neuletyöt, kankaankudonta, kankaanpainanta ja värjäysmenetelmät, luovat menetelmät sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja. Odotamme vastuullista otetta opetustyössä ja halukkuutta opettaa ja ohjata erilaisia ja eri-ikäisiä oppijoita. Odotamme halukkuutta kehittää kädentaitojen vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen opetusta sekä toimia kädentaitojen opettajien tiimin vastuuhenkilönä. Eduksi katsotaan osaaminen osaamisperusteisuudesta ja digipedagogiikasta sekä taito käyttää sosiaalista mediaa. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja taiderajat ylittäen työyhteisössä ja verkostoissa. Kokemus kansalaisopisto-opetuksesta on eduksi. Työ tapahtuu Jokihelmen opiston toiminta-alueella päivä-, ilta- ja viikonloppuaikaan, mikä edellyttää oman auton käyttöä. Työ on päätoiminen virkasuhde.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) sekä lain vapaasta sivistystyöstä 21.8.1998/632 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.jokihelmenopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelo sekä tutkinto- ja työtodistukset 13.3.2024 klo 16.00 mennessä Kuntarekry-ohjelman kautta. Lisätietoja rehtori Anu Hultqvist anu.hultqvist@haapavesi.fi tai p. 044 7591 244. Emme palauta hakemusasiakirjoja.
Valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Hallinto, Hyvinvoinnin toimiala, Kansalaisopisto

Jokihelmen opisto on aktiivinen ja monipuolinen alueellinen kansalaisopisto. Toiminta-alueenamme on Haapavesi, Kärsämäki, Merijärvi, Oulainen, Pyhäntä ja Siikalatva. Kansalaisopistotoiminnan järjestäjä on Haapaveden kaupunki.

Haapavedellä on hyvä asua, elää ja olla. Luonnonläheisyys, hyvät asumisen mahdollisuudet ja laaja koulutus- ja palvelutarjonta luovat virikkeellisen ja turvallisen asuinympäristön.

Myös monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet luovat edellytykset hyvään elämiseen. Pieneksi kaupungiksi Haapavedeltä löytyvät suuren kaupungin liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.


Osoite: Vanhatie 45, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat