Kahdeksan palomiestä (Keski-Suomen pelastuslaitos, Viitasaari)

Hakuaika päättyy  7.6.2024 15:45

Keski-Suomen pelastuslaitos tarjoaa valtakunnallisesti parhaan paikan kehittyä työssäsi pelastusalan ammattilaisena.

Nyt haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Viitasaaren paloasemaryhmään

KAHDEKSAA PALOMIESTÄ

vakituisiin virkoihin 1.9.2024 alkaen.

Olemme erittäin koulutusmyönteisen pelastuslaitos, meillä pidetään työntekijöistä huolta ja uudet työntekijät perehdytetään hyvin tehtävään. Keski-Suomen pelastuslaitoksella tukenasi on mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö, johon toivomme mukaan lisää hyvällä asenteella varustettuja palomiehiä.

Kelpoisuusehtona palomiehen virkaan on valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta (407/2011 § 6) miehistöltä edellyttämä kelpoisuus sekä pelastustoiminnan vaativien tehtävien edellyttämä riittävä terveydentila ja fyysinen toimintakyky. Lisäksi edellytetään perustason ensihoitajan kelpoisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia.

Odotamme oman ammatillisen osaamisen kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä hallita nopeasti muuttuvia tilanteita.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES, liite 7 Teknistä alaa koskevan sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka: 2305,95€. Työaika: poikkeusluvan mukainen työaika. Virassa on koeaika.

Virkavalinta on ehdollinen, kunnes valittu henkilö on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan, läpäissyt huumausainetestin sekä läpäisee kelpoisuusvaatimuksena olevat toimintakykytestit. Valitusta henkilöstä voidaan hänen suostumuksellaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin www.supo.fi/turvallisuusselvitykset. Työ edellyttää virkakorttia, jonka hankkimista varten tulee olla voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi tai henkilökortti).

Viitasaarella on hyvät liikuntamahdollisuudet, upea luonto ja paljon tekemistä erilaisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Kurkkaa lisää Viitasaaresta täältä: https://viitasaari.fi/asuminen-ja-ymparisto/

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Henri Vänni aluepalomestari

0444597701

henri.vanni@pelastustoimi.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!