Skip to main content
test
Kahvilan vuorovastaava - Kaarea Oy

Etsimme innostavaa ja tavoitteellista vuoroesimiestä raikkaaseen kahvilaamme. Kahvilan toimintaan kuuluu kahvilapalvelujen lisäksi lounas-, välipala-, ja tilaustarjoiluja sekä pientä myymälätoimintaa.

Toimit kahvilan lähiesimiehenä. Toivomme että sinulla on alan esimiestutkinto ja/tai kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Havainnoit ja hallitset kokonaisuuksia. Esimerkilläsi johdat ja motivoit tiimiä tavoitteiden saavuttamiseksi sekä asiakkaiden toiveiden täyttämiseksi. Kahvilamaailma kiehtoo sinua ja haluat olla ajan hermolla siitä, mitä alalla tapahtuu. Työpaikkasi ja työyhteisösi sekä itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää.

Saat energiaa asiakaskohtaamisista ja palvelu on sinulle luontaista. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota heille oikeita tuotteita ja palveluja. Olet myyntihenkinen ja tartutat sen myös tiimiisi. Osaat viedä tuotteet ja palvelut kannattavasti ideoista asiakkaalle.

Me Kaareassa palvelemme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä. Pääset mukaan työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä viihtyisässä työympäristössä mukavien työystävien parissa. Työpaikka on savuton.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat