Kahvilatyöntekijä - Kaarea Oy

Meille töihin kahvilatyöntekijäksi?

Haemme kahvilatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun Tyksin kahviloihin ja henkilöstöravintoloihin. Työ kestää vähintään elokuun 2022 loppuun. Työ pitää sisällään päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi vitriinituotteiden paistoa ja valmistamista, astiahuoltoa ja kassatyöskentelyä, sekä tilaustarjoilujen hoitamista. Työaika ajoittuu pääasiassa 6.30-17.30 välille arkisin, satunnaiset viikonloppuvuorot mahdollisia.

Olet tarkka ja osaat organisoida työtehtäviä, innokkuuteesi työhön näkyy asiakkaalle asti aidosti sinusta. Arvostat tyytyväistä asiakasta sekä oman työsi laatua. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, omaat ripeän työotteen, viihdyt hektisessä ja monipuolisessa työssä. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja osaat lukea asiakasta suhtautuen eri tilanteisiin ammattitaidolla. Hygieniapassi on työssä välttämätön, toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.

Pääset mukaan työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä viihtyisässä työympäristössä mukavien työystävien parissa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat