Skip to main content
test
Kahvilatyöntekijä - Kaarea Oy

Haemme kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun Tyksin kahviloihin ja henkilöstöravintoloihin.
Työ pitää sisällään päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi kahvilatuotteiden valmistamista, astiahuoltoa, sekä tilaustarjoilujen hoitamista. Työaika ajoittuu pääasiassa arkisin klo 6-20 välille, viikonloppuvuoroja noin 1-2 kertaa kuukaudessa ajoittuen klo 7-17 välille.

Olet reipas ja osaat organisoida työtehtäviä, innokkuuteesi työhön näkyy asiakkaalle asti aidosti sinusta. Arvostat tyytyväistä asiakasta sekä oman työsi laatua. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet ratkaisukeskeinen, viihdyt hektisessä ja monipuolisessa työssä. Asiakaspalvelu ja suositteleva myyminen onnistuvat sinulta luontevasti. Hygieniapassi on työssä välttämätön, toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.

Me Kaareassa palvelemme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä. Pääset mukaan työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa työssä viihtyisässä työympäristössä mukavien työystävien parissa. Työpaikka on savuton.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae paikkaa! Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Jussi Pietinen; jussi.pietinen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat