Kahviomyyjä - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Kahviomyyjä - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalveluissa on haettavana 20.6.2019 klo 15.00 mennessä

KAHVIOMYYJÄN toimi

Toimenkuvaan kuuluu monipuoliset kassa- ja asiakaspalvelutaidot, veikkauskoneen käyttö, kokous- ja kahvilatarjoilujen hoitaminen, vitriinituotteiden valmistaminen ja esille laitto, astiahuolto ja puhtaanapito sekä muut esimiehen määräämät työt.

Toimipaikkana on Lapin keskussairaalan kahvio. Työ on vuorotyötä. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.8.2019.

Hakijalle katsotaan eduksi kassataidot, veikkauskoneenkäyttö, englanninkielentaito. Lisäksi arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä, monipuolisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytämme vähintään vuoden työkokemusta kahviotyöstä ja hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi – Ammattilaisille – Rekrytointi – Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605 tai sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.

Rovaniemellä 31.5.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605 tai sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintopalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan